VIRALLINEN ohjelma

 

PUHEKILPAILU 

Normaalisti kevään vuosikokouksessa järjestettävä puhekilpailu käydään tänä vuonna aluevaalikokouksen perjantai-illassa, jolloin kamareiden voittajat mittelöivät alueen parhaan puhujan tittelistä. Puhekilpailua voi tulla seuraamaan ilman ennakkoilmoittautumista, sen mukaan miten tilaan mahtuu.  

 

Kamarien edustajien ilmoittautuminen Aluekoulutuspäällikölle eero.kallio@jci.fi 

  

DEBATTI  

Aluevaalikokouksen lauantaipäivää s aivan erityinen esiintymis- ja argumentointitaidon turnaus, jossa ratkeaa debatoinnin aluemestarijoukkue.    

Debattikilpailu alkaa alkuerillä, joiden määrä vahvistuu kilpailuun osallistuvien 

kamarijoukkueiden ilmoittautumisten myötä. 

 

Päivän päätteeksi käydään debatin finaali, jossa päivän aikana kahdeksi parhaaksi kisanneet joukkueet mittelevät alueen parhaan kamarin tittelistä. Voittaja julkistetaan illan gaalassa ja joukkue jatkaa kansallisen tason kisaan.  

Debatteja voi tulla seuraamaan ilman ennakkoilmoittautumista, sen mukaan miten tilaan mahtuu.  

 

Joukkueiden ilmoittautuminen Aluekoulutuspäällikölle eero.kallio@jci.fi 

  

VAALIT   

 

Kampanjointi, kannatuspuheenvuorot ja kriittinen keskustelu on sallittua, jopa suotavaa. Aluevaalikokouksessa valitaan vaaleilla vuoden 2021 alueorganisaatio.    

  

Perjantain vaalipuhe tai video:     

Perjantain vaalipuheita voi tulla seuraamaan kuka tahansa! Perjantaina nautimme aluevaaleihin ja kansallisiin vaaleihin osallistuvien ehdokkaiden vaalipuheista. Ehdokkaat voivat pitää puheen tai esittää vaalivideon. Ehdokkaiden toivotaan osallistuvan myös tulojuhlaan.    

 

Aika: perjantaina 11.9.2020 klo 19:30 

Paikka: Sällskapsklubben, Torikatu 27,  67100 Kokkola 


Lauantain vaaliohjelma:    

Lauantaina keskitymme aluevaaliehdokkaisiin. Lauantaina ehdokkaat esittävät Petcha kutchan tai vaalipuheen. Lisäksi ehdokkaita haastatellaan vaalipaneelissa. Vaalikokouksen yhteydessä kuulemme myös ehdokkaiden ehdokasarviot vaalilautakunnilta.  

 

Aika: la 12.9.2020 vaalipuheet klo 11, vaalipaneeli klo 12:30, vaalikokous klo 14   

Paikka: Sokos Hotel Kaarle, kokoustilat