usein kysytyt kysymykset

 

1. Saako rekisteröitymisen laskulla?

Lyytissä rekisteröinnin voi maksaa heti rekisteröinti-lomakkeen täytön yhteydessä verkkopankkimaksuna tai jälkikäteen laskulla, kun rekisteröidyt viimeistään 20.8.2020.

2. Milloin Early Bird –hinta päättyy ja mitkä ovat peruutusehdot?

Early Bird -rekisteröintiaika on päättynyt 31.5.2020. Peruutus on kulutonta 31.5.2020 asti, jonka jälkeen veloitetaan 100% osallistumismaksuista. 

3. Kuuluuko rekisteröintiin lounas?

Kaikkiin kokouspaketteihin sekä maksettuun rekisteröitymiseen sisältyy lounas. Ilmaisrekisteröinnit mm. Tradeshow-alueelle eivät sisällä lounasta.

4. Voiko seuralainen ostaa pelkän gaalalipun?

Rekisteröityessä seuralaisen on mahdollista ostaa myös gaala erikseen ilman rekisteröitymistä kokoukseen. Tällöin hän ei voi kuitenkaan osallistua kokouksen muuhun ohjelmaan tai koulutuksiin.

 

5. Voiko tulojuhlaan osallistua erikseen?

Tulojuhlaa ei voi ostaa ilman rekisteröitymistä, paitsi jos olet saanut rekisteröinnin ilmaiseksi esimerkiksi tradeshow-alueen tai vaalilautakunnan kautta.

 

6. Milloin koko ohjelma julkaistaan?

Ohjelmaa päivitetään vuoden 2020 aikana aina kokoukseen asti sitä mukaa, kun kouluttajia ja puhujia saadaan kiinnitettyä.

7. Miten Kokkolaan pääsee?

Kokkolaan pääsee kätevästi junalla tai bussilla. VR hoitaa liikennöinnin Helsingin ja Oulun välisellä rataosuudella. Matkahuolto tai Onnibus kuljettaa useista suunnista. Myös omalla autolla saapumiseen on hyvät yhteydet useista suunnista. Valitettavasti Finnair ei liikennöi Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle kesäkaudella 2020.

8. Missä voin hoitaa ostokseni?

Lähin ruokakauppa on Sale Hakatori Kaarlelankatu 26:ssa melkein kokoushotellin takana. Rautatienkatu 10:stä löytyy K-Supermarket, jonka yhteydessä on myös Alko. Rautateiden toisalta puolen Prismatie 1:stä löydät hyvin varustellun Prisman, jonka yhteydessä on niin ikään Alko.

9. Onko kokouksessa ohjelmaa lapsille?

Olemme pyytäneet olemaan yhteydessä kokoustoimistomme sähköpostilla, mikäli lastenohjelmaa kohtaan on kiinnostusta. Valitettavasti kiinnostuneita ei ole ollut riittävää määrää ja tämän vuoksi Roihussa ei järjestetä erillistä lastenohjelmaa. Mahdollisia lastenhoitopalveluita voi yhä tiedustella kokoustoimistoltamme osoitteesta kokoustoimisto@roihu2020.fi. (Päivitetty 11.8.2020)

10. Miten Covid19-tilanne huomioidaan kokousjärjestelyissä?  

  • Kaikissa tapahtumapaikoissa on mahdollisuus käsien pesuun sekä käsidesipisteitä. Lisäksi löydät käsidesin kokouskassista. 

  • Keskusliitto on varannut kaikille osallistujille vähintään 2 kasvomaskia. Pyydämme lisäksi jokaista varautumaan riittävällä määrällä omia maskeja.

  • Kokoushotellissa on mm. lisätty siivousta ja desinfointia, ks. tarkemmin https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/pidetaan-huolta-toisistamme/015438700_419607  

  • Kokoushotellin ja kaupungintalon ilmastoinnit ovat tyypiltään sisäilmaa vaihtavia ja pidetään tapahtuman ajan tehokkaina. 

  • Tulemme antamaan osallistujille tarkempia ohjeita esimerkiksi rekisteröitymiseen ja kokoustiloissa liikkumiseen. 

  • Kokoustilojen kapasiteetti otetaan käyttöön rajatusti, jotta turvavälit säilyvät. Osallistuminen ohjelmiin tulee olemaan rajattu istumapaikkamäärän mukaan. 

  • Tarvittaessa osaan ohjelmista tehdään ennakko-ilmoittautuminen ja kokoustiloissa on kokoustiimiä valvomassa, etteivät tilat tule liian täyteen. 

  • Lounas ja gaala järjestetään pöytiintarjoiluna. Tulojuhlan osalta henkilömäärä vastaa alle 50% ja gaalan osalta alle 75% normaalista asiakaspaikkamäärästä.  

  • Gaalan valokuvaus on aikataulutettu, jonka avulla voidaan porrastaa gaalaan saapumista. 

  • Kokousjärjestäjänä seuraamme tilannetta ja lähetämme tarkennettuja tietoja ja ohjeistuksia mm. osallistujille lähetettävässä infokirjeessä. 

Tutustuthan myös Suomen Nuorkauppakamareiden koronaohjeeseen syksyn 2020 kokouksiin osallistuville tästä linkistä. Kokkolan ja lähialueiden tilannetta on mahdollista seurata Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten koronasivustolta.

11. Rekisteröintimaksun palautus, jos kokoukseen rekisteröitynyt joutuu perumaan tulonsa sairastumisen tai oireiden vuoksi?

Samaan tapaan kuin ollut käytäntönä menneiden vuosien kokouksissa, jos on sairastumisen oireita tai sairastuu äkillisesti ennen kokousta, on ohje pysy kotona. Rekisteröintimaksua ei palauteta vaan se jää osallistujan omaksi kustannukseksi. Maksamattomista laskuista jää merkintä alueen/SNKK:n tietoihin ja se voi vaikuttaa kokousosallistumiseen jatkossa.

 

Rekisteröinnin voi myös myydä eteenpäin, otathan tässä tapauksessa yhteyttä kokoustoimisto@roihu2020.fi

Jokaisen kokoukseen rekisteröityneen kannattaa tarkistaa henkilökohtaisen matkavakuutusturvansa kattavuus omasta vakuutusyhtiöstä ennen kokousta. Rekisteröityneen kannattaa myös selvittää hotellihuoneen peruutusehdot.