LAStenohjelma

Lastenohjelman teemana on

 

Iloa yhdessä

 

Päivän ohjelma sisältää mm. kasvomaalausta ja askartelua tehtävärasteilla sekä leikkiä kokoushotellin sisäleikkipuistossa.

Lasten suositusikäraja n. 5 vuotta.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi opiskelevat nuoret järjestävät ohjelmaa lapsille

kokouslauantaina klo 9-15.

Puolen päivän aikaan lastenohjelmassa pidetään tauko, jonka aikana lapset voivat käydä lounaalla vanhempiensa kanssa. Lounas ei sisälly lastenohjelman hintaan.

 

Lapsissa on myös Nuorkauppakamareiden tulevaisuus.

Siksi olemme kiinnittäneet aivan erityistä huomiota lasten viihtyvyyteen jo kokouspaikkaa valitessamme.

  • Vanhemmat voivat osallistua kokouksiin ja koulutuksiin hyvillä mielin, kun lapset saavat viihtyä osaavien ja tulevien ammattilaisten hoidossa.

  • Lasten kanssa touhuaminen onnistuu Kalajoella säällä kuin säällä. Kokoushotellin sisäleikkipuisto on avoinna päivittäin ilman erillistä maksua.

  • Ulkonakin voi tehdä vaikka ja mitä. Kokoushotellin pihalla olevat kiipeilytelineet kutsuvat viihtymään ja kiipeilemään. Pyöräliike Lybäck on varannut kokousviikonlopuksi aikuisten fatbike-pyörien lisäksi lasten polkupyöriä (16 ja 20 tuumaa). Pyörät ovat käytettävissä omatoimiseen liikkumiseen varauksesta.

  • Kalajoella lapset viihtyvät ravintolassakin. Lapsiasiakkaat on huomioitu niin omilla ruokalistoillaan kuin leikkipaikalla aamiaisravintolan ruokailusalissa.

  • Hotelli tarjoaa lapsivieraille monia mahdollisuuksia. Pelejä, leluja ja ulkoiluvälineitä on tarjolla erilaisiin leikkeihin ja monenlaiseen ajanviettoon ilman erillistä maksua.

  • Ja tietysti uiminen! Lapset saavat nauttia kylpylähotellin palveluista lastenaltaissa leikkien ja vesiliukumäkeä laskien.

  • Kalajoen Hiekkasärkät tarjoavat hyvät palvelut lapsiperheille. Lukuisat myymälät ja kaupat pitävät huolen siitä, että lapsiperhearki toimii matkallakin sujuvasti ja vanhemmatkin saavat keskittyä viihtymiseen ja yhdessäoloon perheen kesken. Runsaan majoitustarjonnan myötä jokainen perhe voi majoittua omalle perheelle sopivassa huoneistossa tai mökissä.

Lisää tietoa Kalajoen Hiekkasärkien palveluista lapsiperheille löydät Kalajoen Matkailun sivustolta.

Kalajoen Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ja ravintolat tarjoavat lapsiperheille paljon mahdollisuuksia viihtymiseen. Kokoushotellin vieressä sijaitseva Meriluontokeskus tarjoaa mukavaa viihdykettä niin lapsille kuin aikuisillekin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

kokoustoimisto@roihu2020.fi

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Kokkolan Nuorkauppakamari ry