koulutukset

& WORKSHOPIT

START-koulutus

Koulutus sinulle, joka olet vasta tullut nuorkauppakamariharrastuksen pariin! Mitä oikein on nuorkauppakamaritoiminta? Mitä ovat ne paljon puhutut työelämähyödyt, joita harrastus antaa? START-koulutus on tiivis ja vuorovaikutteinen poikkileikkaus nuorkauppakamaritoiminnasta. Kaikki nuorkauppakamarilaiset käyvät START-koulutuksen liittyessään kamaritoimintaan. Koulutus on samalla erinomainen tapa verkostoitua ja tutustua muihin kamarilaisiin.

Kouluttajana toimii Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin Marika Peltoniemi, joka on kamariurallaan mm. toiminut C-alueen Aluejohtajana vuonna 2018.

Näin teet sen - johda itseäsi

 

Itsensä johtaminen on itsensä tuntemista. Näitä taitoja edellytetään yhä enemmän maailmassa, jossa vastuu työn suunnittelemisesta, rajaamisesta ja toteuttamisesta on enenevissä määrin työntekijällä itsellään, etätyöstä puhumattakaan. 

 

Tässä koulutuksessa tutkimme itsensä johtamisen konkreettisia ja metataitoja ja pohdimme, mikä tekee juuri sinusta hyvän johtajan itsellesi niin, että se näkyy myös ulospäin.

 

Kouluttajana toimii Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsen ja työterveyspsykologi Sampo Mutka.

Sampo-09722.jpg
Jaana Koivuniemi.jpeg

JCI Effective Communication: Building a Foundation 

 

Tehokkaat kommunikaatio- ja viestintätaidot ovat yksi tärkeimmistä työelämätaidoista. Viestintätaitojen kehittäminen voi parantaa elämänlaatua sekä ammatillisesti että henkilökohtaisessa elämässä. Tällä kurssilla opit tehokkaan viestinnän käsitteet ja sen monet muodot, mukaan lukien sanallisen, ei-sanallisen ja kirjoitetun viestinnän sekä kuuntelemisen taidot.

 

Jaana Koivuniemi on Akaan Nuorkauppakamarin IPP (edellisen vuoden puheenjohtaja) sekä C-alueen aluekoordinaattori vuonna 2020. Jaana on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja musiikkipedagogi (AMK). Hänellä on pitkä työkokemus opettajana/kouluttajana ja hän on kouluttanut aktiivisesti myös JCI-piireissä.

Ilmoittautuminen: jci.cc