Usein kysytyt

kysymykset

KOKOUSTOIMISTO & REKISTERÖINTI

 

Olen tulossa nuorkauppakamarin kokoukseen ensimmäistä kertaa. Miten rekkaroidun?

Tervetuloa mukaan nuorkauppakamariharrastukseen! Peruspakettiin kuuluu perjantain tulojuhla, lauantain koulutusohjelma ja lauantai-illan gaala. Useimmat hankkivat myös lauantain lounaan jo rekisteröitymisvaiheessa. Muistathan ensikertalaisena rekisteröityä myös First Timers Coctaileille joissa tapaat muita ensikertalaisia. Rekisteröintilomakkeen löydät yläpalkista rekisteröinti / rekisteröintilomake.

Sisältyykö perusrekisteröintiin lounas?

Ei sisälly. Lounas täytyy valita lomakkeesta erikseen (15 eur).

Sisältääkö senaattoriohjelma lounaan?

Ei sisällä. Mikäli olet jo rekisteröitynyt kokoukseen mutta unohtanut valita lounaan, ota yhteyttä kokoustoimistoon. Suosittelemme senaattorilounaan varaamista - lupaamme että yllätyt!

Rekisteröintivaiheessa annoin lupani nimeni julkaisuun, mutta muutin nyt mieleni. Voinko poistaa nimeni listalta?

Tottakai. Ota yhteyttä kokoustoimistoon sähköpostitse 

kokoustoimisto@nofilter2019.fi niin muutamme tietosi.

Rekisteröintivaiheessa valitsin maksutavaksi PDF-laskun, mutta se ei tullut sähköpostiini. Mistä saan uuden laskun?

Kokoustoimisto pystyy tarkistamaan rekisteröintitietojasi ja välittämään laskun sähköpostiisi uudelleen. Laskukopiota voit pyytää sähköpostitse meiltä os. kokoustoimisto@nofilter2019.fi.

Mitkä ovat peruutusehdot?

Jos rekisteröinti peruutetaan ennen 30.9.2018, maksusta palautetaan 100 %.
Jos rekisteröinti peruutetaan 30.9.2018 tai sen jälkeen, mutta viimeistään 12.1.2019, maksusta palautetaan 50 %. 12.1.2019 jälkeen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta. Kaikista peruutuksista ja muutoksista veloitamme 10,00€ käsittelymaksun.

VIESTINTÄ

Haluaisimme julkaista kokousviikonloppuun liittyvää sisältöä kamarimme somessa. Mikä on tapahtuman virallinen häshtäg?

Mukava juttu! Tapahtuman virallinen häshtäg on #NoFilter2019. Sometiliemme linkit löydät tämän nettisivun alapalkista (Facebook, Twitter, Instagram).

Otetaanko tapahtumassa valokuvia?

Kyllä. Tapahtumaviikonlopun aikana otetaan valokuvia ja videokuvaa, ja tapahtumaan rekisteröityessäsi tästä on hyvä olla tietoinen. Sosiaalisessa mediassa julkaisemme tunnistettavia valokuvia pääsääntöisesti keynote-puhujista, kouluttajista, yhteistyökumppaneista, tradeshow-alueelta sekä Suomen Nuorkauppakamareiden keskusliiton ja kokoustiimin jäsenistä. Tapahtuman aikana otetut valokuvat tulevat jakoon sisäisesti kokouksen osallistujille tapahtuman jälkeen.

En pysty osallistumaan kokoukseen työmatkan vuoksi. Onko tapahtumaa mahdollista seurata verkon välityksellä?

Osa ohjelmista, esimerkiksi lauantain iltagaalan palkintojenjako ja senaattoriarvojen myöntäminen striimataan verkkoon. Striimi jaetaan vain Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenryhmälle.

PALVELUT & MAJOITUS
 

Haluaisimme nostaa onnistuneen projektin kunniaksi lasillisen kuohuvaa kamarilaistemme kanssa kun tulemme Hiekkasärkille. Onko kuohuviiniä mahdollista ostaa paikan päältä vai otammeko oman pullon mukaan?

Onnittelut hyvin sujuneesta projektista! Lähin Alko sijaitsee Kalajoen keskustassa, noin 8 km päässä Hiekkasärkiltä. Suosittelemme tuotetilauksen tekemistä etukäteen, jotta saatte varmasti juhlia onnistumistanne haluamanne juoman kera. Hiekkasärkillä palvelee ABC-myymälä sekä M-Market Kauppakeskus Raitissa rajatuin alkoholijuomavalikoimin. Kokoushotelli on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Haluaisin varata reissulle käteistä rahaa. Missä on lähin käteisautomaatti? Hiekkasärkiltä löytyy käteisautomaatti Ostoskeskus Raitista.

Haluaisimme tulla Hiekkasärkille asuntovaunulla koko perheen kanssa. Onko tämä mahdollista ja voiko vaunupaikan varata etukäteen?

Kokousosallistujat voivat toki halutessaan varata myös asuntovaunupaikan. Hinnat ovat SF-Caravan-jäsenille 22 €/vrk ja ei-jäsenille 23,50€/vrk. Sähkö lisää hintaan 6,5€/vrt. Vaunupakat eivät ole varattavissa etukäteen. Alueella on kuitenkin runsaasti vaunupaikkoja ja vaunupaikkojen tilannetta voi tiedustella etukäteen suoraan Hiekkasärkkien leirintäalueelta. Leirintäalue on Tapion Tupa Camping.