usein kysytyt kysymykset

 

1. Saako rekisteröitymisen laskulla?

Lyytissä rekisteröinnin voi maksaa heti rekisteröinti-lomakkeen täytön yhteydessä verkkopankkimaksuna tai jälkikäteen laskulla.

2. Milloin Early Bird –hinta päättyy?

Early Bird -rekisteröinti päättyy 31.5.2020.

3. Kuuluuko rekisteröintiin lounas?

Kaikkiin kokouspaketteihin sekä maksettuun rekisteröitymiseen sisältyy lounas. Ilmaisrekisteröinnit mm. Tradeshow-alueelle eivät sisällä lounasta.

4. Voiko seuralainen ostaa pelkän gaalalipun?

Rekisteröityessä seuralaisen on mahdollista ostaa myös gaala erikseen ilman rekisteröitymistä kokoukseen. Tällöin hän ei voi kuitenkaan osallistua kokouksen muuhun ohjelmaan tai koulutuksiin.

 

5. Voiko tulojuhlaan osallistua erikseen?

Tulojuhlaa ei voi ostaa ilman rekisteröitymistä, paitsi jos olet saanut rekisteröinnin ilmaiseksi esimerkiksi tradeshow-alueen tai vaalilautakunnan kautta.

 

6. Milloin koko ohjelma julkaistaan?

Ohjelmaa päivitetään vuoden 2020 aikana aina kokoukseen asti sitä mukaa, kun kouluttajia ja puhujia saadaan kiinnitettyä.

7. Miten Kokkolaan pääsee?

Kokkolaan pääsee kätevästi junalla tai bussilla. VR hoitaa liikennöinnin Helsingin ja Oulun välisellä rataosuudella. Matkahuolto tai Onnibus kuljettaa useista suunnista. Myös omalla autolla saapumiseen on hyvät yhteydet useista suunnista. Valitettavasti Finnair ei liikennöi Kokkola-Pietarsaaren lentokentälle kesäkaudella 2020.

8. Missä voin hoitaa ostokseni?

Lähin ruokakauppa on Sale Hakatori Kaarlelankatu 26:ssa melkein kokoushotellin takana. Rautatienkatu 10:stä löytyy K-Supermarket, jonka yhteydessä on myös Alko. Rautateiden toisalta puolen Prismatie 1:stä löydät hyvin varustellun Prisman, jonka yhteydessä on niin ikään Alko.

9. Onko kokouksessa ohjelmaa lapsille?

Mikäli olet kiinnostunut lapsille suunnatusta ohjelmasta, lähetä viesti osoitteeseen kokoustoimisto@roihu2020.fi. Ohjelmaa järjestetään, mikäli kiinnostuneita on riittävä määrä ja tästä ilmoitamme vähintään neljä viikkoa etukäteen.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

kokoustoimisto@roihu2020.fi

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Kokkolan Nuorkauppakamari ry